De beste studentenkoten van overal op het net verzameld voor jouw gemak

Toon 77 aanbiedingen
Ontdek het op App Store
Ontdek het op Google Play

Verschillende soorten kamers

Ga je alleen op kot, of wil je met vrienden een kamer huren? Geen probleem, met kotzoeker kan je een keuze maken tussen verschillende soorten kamers: appartement, huis, studio, of enkele kamer.

Aangepast aan je budget

Als (toekomstige) student heb je waarschijnlijk een beperkt budget om op kot te gaan. Met kotzoeker kan je je minimum en maximum prijs ingeven zodat je snel het geschikte kot kan vinden.

Zoeken in een buurt

Heb je graag een kot in de buurt van je beste vrienden? Of wil je te voet naar je school kunnen gaan? Met kotzoeker kan je alle koten weergeven die in een bepaalde buurt liggen. Je kan ook zelf een straat invullen om te zien welke koten er in de buurt beschikbaar zijn.

Kotzoeker op sociale media

Word fan van Kotzoeker op Facebook en Twitter voor aantrekkelijke aanbiedingen voor kamers, koten, appartementen, studio's, huizen en meer..

Hoe werkt het?

Elke dag gaan we op zoek naar de beste studentkamers op het internet. We geven al de gevonden koten weer op een kaart, waarbij je zelf kan filteren tussen type kot (kamer, studio, appartement of huis), prijs en de buurt waar je iets zoekt. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de interessante koten aan je favorieten toe te voegen, zodat je de beste zelf kan bijhouden.

Ontdek het op App Store
Ontdek het op Google Play